Despre noi

SPONDILAX COMERCIALIZEAZA PERNE MEDICALE PENTRU VARICEANTISFORAIT, RELAXARE, ANTIREFLUX ADULTI, ANTIREFLUX BEBELUSI, DURERE UMAR, DURERE SPATE, DURERE CERVICALA, DURERE LOMBARA, PICIOARE UMFLATE. PERNELE NOASTRE MEDICALE TE AJUTA SA SCAPI DE DURERI.

Iti petreci aproximativ o treime din viata in pat si de aceea este necesar sa ai grija de gatul tau in timp ce dormi. Cand aveti o perna veche si deformata va veti trezi cu dureri de gat si spate, si fara chef de munca.

Pentru confortul dvs. va recomandam sa cititi cu atentie  descrierea produselor si sa va alegeti cu grija perna pentru a scapa de dureri.

Oferim cel mai bun confort pentru somn, pernele pe care le oferim sunt fabricate dupa indelungi cercetari medicale de catre doctori ortopezi si kinoterapeuti renumiti internationali.

Toate studiile au vizat ca toti oamenii trebuie sa aiba grija pe durata somnului de:

  • - gat
  • - coloana vertebrala
  • - regiunea lombara
  • - picioare.

Va rugam sa retineti informatiile de pe acest site doar in scop personal. Produsele expuse nu sunt omologate medical, si necesita o consultare a medicului, in cazul in care aveti o problema medicala diagnosticata.

Pernele noastre odihna TA binemeritata! 

 

SPONDILAX ROMANIA

Magazin administrat de:

CUi 15377280

Bucuresti

Calea Grivitei 236/H/22/sector1