Livrare si Retur

Detalii Livrare Perne contra durerilor, Perne Dormit sau Lenjerii Pentru Pat

In Bucuresti in 24-48h

  •        pana la 400 lei comanda
  •        14,90 lei TVA inclus (pret  mentionat in factura de livrare) 
  •        peste 400 lei Transport Gratis (vezi detalii)

In tara  2-3 zile(dupa caz)

  •        19,90lei TVA inclus (pret mentionat in factura de livrare)
  •         Pana la 400lei comanda
  •         Peste 400 lei comanda Transport Gratis

 

Spondilax nu isi asuma responsabilitatea evetualelor intarzieri datorate curierului, pe motive meteo sau calamitati naturale. 

NOTA: Fiecare produs adaugat in cosul de cumparaturi contribuie cu o greutate si un volum semnificativ la greutatea coletului. 

             Comenzile facute in zilele de : VINERI, SAMBATA , DUMINICA  se vor procesa LUNI si se vor livra garantat MARTI oriunde in tara .
             Comenzile din Bucuresti facute in zilele de : VINERI ,SAMBATA ,DUMINICA se vor onora in acest interval numai dupa un apel la nr. 0732077833

TERMENI SI CONDITII
Compania care administreaza acest site  denumita in continuare  PRO RUDO srl Bucuresti cui 15377280 Calea Grivitei nr.236 H/22
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

DREPT DE AUTOR
Toate fotografiile ,sigla, denumirile slogan sunt propritatea Pro Rudo .Copierea ,transmiterea,sau folosirea fara drept se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU SERVICII SI PRODUSE
Produsele sunt si vin in forma gasita de la producator.Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu navigarea ,informarea si achizitionarea produselor pe proprie raspundere.Punerea in cos a unui produs si finalizarea serviciului pana la receptia de catre client a unui produs se considera conform legilor in vigoare contract incheiat intre parti si atrage dupa sine drepturi si conditii pentru Ambele Parti.Produsele sunt originale si le gasiti exclusiv in acest magazin.Alte produse similare ,copiate identic(grosolan), si comercializate de alte magazine online, ne exonereaza de orice raspundere .
    Produsele au garantie  2 ani si 5 ani durata medie de folosire.

RETURNAREA PRODUSELOR
Conform H.G nr. 34 / 2014 ,,consumatorul are dreptul de a denunta contractul pe parcursul a 14zile de la primirea coletului cu o instiintare scrisa.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti cu produsele achizitionate.
 
Daca produsele  nu corespund conform fotografiilor sau descrierii de pe site, le puteti returna fara grija rambursarii banilor, care se face la 3 zile de la intrarea in posesie de catre noi a produselor returnate.
In cazul in care produsele sunt conforme , nu au vicii de fabricatie si sunt returnate,clientul plateste taxa de retur produs ,si dupa caz poate suporta si taxa de manevrare. Taxa de manevrare in astfel de cazuri este cea care s-a calculat de Spondilax la ziua respectiva cand s-a facut livrarea ,in functie de volumul coletului,dar nu mai mult de 25ron.Retururile repetate vor fi considerate un abuz.

          Orice produs cumparat de pe site, conform legilor in vigoare se poate returna  in termen de 14 zile lucratoare de la receptia lor, returnarea contravalorii lor inclusiv a taxelor de livrare .
         Fiind un magazin online care comercializeaza produse exclusiv pentru UZ  PERSONAL (care intra direct in contact cu pielea) ne rezervam dreptul legal de a avea unele conditii :
          -Clientul la receptia urmatoarelor produse  ; perne puf ,protectii perna,protectii saltea,perne medicinale are obligatia ca dupa deschiderea coletului ,care poate avea diferite ambalaje,ex; pungi cu manere,folie cu bule de aer,cutie de carton ondulat  sa verifice VIZUAL fiecare produs FARA A RUPE AMBALAJUL DE PROTECTIE INDIVIDUALA AL PRODUSULUI pentru al incerca, care poate fi sub diferite forme: folii cu bule de aer,pungi cu lipire termica,vidare (scoatere aerului).sigilii cu auto adeziv .
          -Toate produsele au ambalaje individuale transparente care pot face obiectul unei inspectii vizuale amanuntite .Daca se gasesc vicii de fabricatie sau produsele nu arata ca cele de pe site(vezi foto produs real in site)  puteti cere returnarea banilor  doar prin respectarea celor de mai sus .In consecinta produsele desigilate de folia lor protectoare care le acopera, si sunt incercate,deteriorate,murdarite, isi pierd dreptul de retur.Pentru astfel de  situatii Spondilax accepta returul numai in situatii exceptionale si prin retinerea unui procent de 35% din valoarea de vanzare a produsului , reprezentand cheltuieli cu reconditionarea,reambalarea , si revanzarea acestuia.
           -Modul de impachetare,livrare este libera alegere a Spondilax.ro cu respectare obligatiei de livrare integrala intr-un colet a produselor in perioada asumata.
           -O perna desigilata care are forme sau dimensiuni alese gresit de catre client nu poate fi returnata.
           -Taxa de retur a produselor cu vicii de fabricatie sau defecte se face prin cheltuiala noastra.
           -Taxa de retur pentru bunurile returnate care nu sunt din vina producatorului/vanzatorului este platita de catre consumator.
           -Returul produselor  se va face la fel cu firme specializate,cu posibilitatea de deschidere colet la receptia lui. Nu se accepta retururi cu Posta Romana pe motiv ca nu se ofera posibilitatea de deschidere colet ,pentru a face inspectia produsului returnat.
           - Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si avem dreptul de a refuza produsele care prezinta deteriorari cauzate de catre transport si manipulare efectuate de client.
           -Produsele nu sunt omologate medical,si deci conform legii,achizitia si folosirea lor se face pe proprie raspundere de catre consumator.Nu se vor asuma responsabilitati legate de starea fizica si sanatatea utilizatorului.
           -Toate produsele de pe site sunt de ordin personal si sunt tratate conform OUG Nr. 34 / 2014  - Art. 16 - Lit. e  care spune ca: ' Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta  : "Furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena ,si care au fost disigilate de consumator
         
                                    Drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii la distanta.
 
Totul se poate face cu instiintare scrisa la adresa de e-mail: comenzi@spondilax.ro
 
                                              Dispozitii Finale
Spondilax isi rezerva dreptul de a putea efectua oricand, orice  modificari ale acestor prevederi precum si orice modificari  ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a membrilor si clientilor.Daca oricare din clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida ,indiferent de cauza ,aceasta  clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.Orice disputa cu referire la Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si Spondilax.ro se va rezolva pe cale amiabila pana la solutionarea situatiei  intr-un mod corect si echitabil pentru ambele parti.
     

ADRESA SPONDILAX